We nodigen je van harte uit voor een online progressiespelletje! Het spelletje duurt 1 uur en vindt plaats via zoom. Deelname is gratis.

Elkaar tegenkomen

Spontane kleine gesprekjes die ontstaan tijdens het halen van koffie, een vriendelijke onverwachte uitwisseling met een onbekende die je tegenkomt in de supermarkt, een nieuw iemand leren kennen…Dat soort contact missen veel mensen in dit Coronatijdperk. Maar die verbondenheidsbehoefte hebben we wel allemaal. Met dit online progressiespelletje bieden we een mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten, natuurlijk op een progressiegerichte manier.

Progressiegesprekjes

In het uur krijg je gelegenheid om met vier of vijf anderen een progressiegesprekje te voeren. Op een speelse manier krijg je een progressievraag mee voor in je gesprekje. Wat wij vaak horen is dat deelnemers in onze trainingen dergelijke gesprekjes niet alleen erg leuk, maar ook waardevol vinden. Ze komen regelmatig op ideeën, ervaren een gevoel van verbondenheid en krijgen positieve emoties. Dat is vaak leuk, interessant en waardevol!

Voor wie

Iedereen die interesse heeft in de progressiegerichte aanpak en het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten is welkom bij het progressiespelletje. Je hoeft de progressiegerichte aanpak niet goed te kennen om mee te kunnen doen.

Meedoen?

Als je wilt meedoen, stuur dan even een mailtje naar mailto:info@progressiegerichtwerken.com of schrijf je in via het inschrijfformuliertje