Bestel je tussen 30 oktober tot 30 november het boek Progressie door zelfcoaching via managementboek, dan krijg je er een boek van Caspian Woods bij cadeau (Advocaat van de duivel).
Progressie door zelfcoaching is een boek waarmee je direct zelf aan de slag kunt. Het biedt 14 laagdrempelige en beproefde zelfcoachingsexperimenten voor individuen en teams. Daarnaast biedt het, voor de liefhebber, een grondige onderbouwing waarom de experimenten werken in deel II. Hier zijn enkele reacties van gebruikers van het boek:

  • Het Werkt! In een moeilijke tijd kreeg ik het boek toegezonden: Progressie door zelfcoaching.
    Ik ben erin bezig én ik ben aan het oefenen. Het relativeren van de problematiek die ik ervaar. Het ondersteunen dat ik ergens beter in kan worden: dat maakt minder zwaar dat het nu nog niet helemaal lukt. Ik stop met denken: het lukt mij niet…Ik denk: ik ga leren hier beter in te worden. Wat een verschil! De oefeningen werken, bv de “alsof” oefening. Ik ervaar dat ik veel veerkrachtiger ben dan gedacht. Kortom: Ik heb er wat aan!
  • Heel bruikbaar, niet alleen bij zelfcoaching maar ook voor coaches. Aanrader!
  • Dit boek is erg prettig om te lezen. Een welkome aanvulling op alle andere boeken van Gwenda en Coert Visser. Bruikbaar voor jezelf en/ of voor teams.
  • Ik ben met veel plezier aan het lezen in dit boek. Ik merk dat door bewust bezig te zijn mijn lerend vermogen en mijn veerkracht toenemen. Dank voor dit inzicht.
  • Ik ben coach en heb al diverse experimenten aangereikt aan mijn cliënten.
  • Het Doe alsof experiment werkt geweldig goed!
  • Als hulpverlener wil ik het eerste hoofdstuk van het boek aan mijn cliënten geven, ik denk dat er dan veel cliënten tot de conclusie komen dat ze hun problemen ook zonder mijn hulp kunnen oplossen
  • Ik gebruik de zelfcoachingsexperimenten in mijn intervisiegroepje. Ze werken heel goed!