De cirkeltechniek: een nieuw boekje dat deze week is verschenen van Coert Visser. De cirkeltechniek is een geliefde progressiegerichte techniek: eenvoudig, positief en nuttig. Dit boekje is praktisch, leest snel en makkelijk en inspireert de lezer om de cirkeltechniek zelf ook eens te gaan uitproberen.

Voor wie vooruit wil komen

Of je nu als individu of als groep vooruit wil komen met een bepaald onderwerp, de cirkeltechniek kan je ondersteunen. In 14 hoofdstukjes leidt Coert Visser je langs verschillende toepassingsgebieden. Een coachingsgesprek, een intakegesprek, een nieuw samengesteld team, een studentbegeleidingsgesprek en ga zo maar door.

Wetenschappelijke onderbouwing

Hoewel het boekje vooral praktische informatie en tips geeft, is er wel degelijk een sterke wetenschappelijke onderbouwing voor de cirkeltechniek. In een van de hoofdstukken belicht Coert Visser bijvoorbeeld het verschil tussen een focus op bereikte en resterende progressie en in de literatuurlijst vind je de publicaties waarmee je je kennis over de progressiegerichte aanpak verder kunt verdiepen.

De cirkeltechniek: nieuw boekje!

Op ideeën komen aan de hand van een mooi uitgegeven boekje over de cirkeltechniek? Dan is dit boekje een aanrader!