Hier vinden jullie zes nieuwe suggesties. Zou je er drie willen kiezen ter voorbereiding op dag 2?

  1. Schrijf enkele manieren op waarop progressiegerichte coaches hun cliënten kunnen activeren. Lees daarna dit artikel en noteer welke aanvullende ideeën je bent tegengekomen die je bruikbaar lijken.
  2. Via deze link kun je Podcasts over progressiegericht werken vinden en kiezen welke je wilt beluisteren
  3. Via deze linkjes kun je meer kennis verwerven over progressiegericht helpenprogressiegericht sturen en vier progressiegerichte rollen in gespreksvoering. Lees deze artikelen en bereid daarna met behulp van het boekje 100 Progressiegerichte Interventies een gesprek voor dat je binnenkort wilt gaat voeren
  4. Zoek in de index van Handboek Progressiegericht Coachen een term op die je nog niet kent en die je nieuwsgierig maakt. Lees vervolgens in het  boek wat de term inhoudt en bedenk daarna of en hoe het begrip relevant is voor jouw werk.
  5. Via deze link zie je artikelen over autonomieondersteuning in gespreksvoering. Kies er een paar die je nieuwsgierig maken en lees die
  6. Lees 3 Tips voor het voorbereiden van cruciale gesprekken.  

Beste deelnemer aan de training progressiegerichte gesprekstechnieken,

Op 2 oktober start de training waaraan je deelneemt. Deze suggestiepagina is bedoeld ter ondersteuning bij de training. Ter voorbereiding op de eerste dag zie je hieronder drie suggesties. Zou je er 1 willen kiezen die je aanspreekt en die willen doen ter voorbereiding?

  1. Schrijf in max 1 aviertje welke progressiegerichte interventies je al redelijk naar je tevredenheid benut in je gesprekken. Neem je aviertje mee op 2 oktober.
  2. Let de komende week op waaraan je kunt merken dat je gesprekspartner tevreden is over de interactie met jou. Maak er na afloop van een paar gesprekken een aantekening van en neem die aantekeningen mee op 2 oktober.
  3. Voer op deze site en op deze site in het zoekvenster een zoekterm in (mindset, autonomie, zeven stappen, sturen, 4PR et cetera) en kies van beide sites 1 artikel dat je aanspreekt. Lees die twee artikelen en neem ze mee op 2 oktober.

Hier vind je onze linkedin profielen: