mindsetxHoe kijk jij naar goede of slechte prestaties, van jezelf en anderen?  Kun je intelligenter worden of wordt een dubbeltje nooit een kwartje? Je antwoord zegt iets over je mindset, je uitleg voor hoe goed of hoe slecht mensen presteren. Je mindset blijkt een grote rol te spelen in het dagelijks leven. Carol Dweck’s onderzoeken tonen namelijk aan dat je mindset sterk beïnvloedt hoe je leert, wat je bereikt en hoe je je voelt.
Als mensen voor het eerst van de groeimindset horen, maakt die hen vaak nieuwsgierig. Wat is het precies? Hoe herken je of je naar een groeimindset of een statische mindset neigt? Wat zijn dan precies de effecten van welke mindset je hebt? En waarom zijn die effecten er? Is je mindset een onveranderbaar aspect van je persoonlijkheid? Heb je altijd de ene of de andere mindset? Wat kun je doen om een groeimindset bij jezelf en anderen te stimuleren? En moet je je altijd ontdoen van een statische mindset?
Ben je geïnteresseerd om er meer over te weten te komen over dit soort vragen en te leren hoe je een groeimindset kunt stimuleren bij jezelf en anderen? Dat kan tijdens de tweedaagse training groeimindset: Informatie over de training groeimindset