In deze training progressiegericht leidinggeven van drie dagen, die gegeven wordt door Coert Visser en Gwenda Schlundt Bodien leert u als leidinggevende om sneller en prettiger resultaten te bereiken met uw team. In de training worden op uiterst praktische wijze actuele inzichten en technieken uit de progressiegerichte aanpak beschikbaar gemaakt voor u als deelnemer.
In de training leert u om het onderscheid tussen sturen en helpen te herkennen en benutten, medewerkers en collega’s constructief te bejegenen en feedback te geven, ook in lastige gesprekssituaties, effectief om te gaan met tegenwerpingen en steeds gericht te blijven op het realiseren van de gewenste resultaten. Als deelnemer krijgt u veel gelegenheid om te oefenen. Er wordt tevens veel gelegenheid geboden om te reflecteren en er wordt steeds concrete uitleg gegeven, hulp geboden en feedback gegeven. Lees meer.
De training vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn (10.00 uur – 16.00 uur). De dagen duren van 10.00 uur tot 16.00 uur. Hebt u een vraag over deze opleiding? Stuur dan een mailtje naar noam.
Data: 27 januari, 17 februari en 15 maart 2017. De kosten voor de training bedragen € 995,– excl. BTW.

Wij verzoeken u de volgende twee boeken aan te schaffen voor bij de training: 1) Ontwikkel je mindset, 2) Kiezen voor progressie.