Beste allemaal,

Hieronder vinden jullie een paar linkjes naar artikelen en filmpjes die aansluiten op wat er vandaag behandeld werd in de workshop:

Hier vind je de samenvatting van jullie reacties op het inventarisatieformuliertje:

Beste deelnemer,

Op 29 mei vindt de workshop progressiegericht leidinggeven plaats waarvoor je je hebt ingeschreven. Mijn naam is Gwenda Schlundt Bodien en ik verzorg de workshop voor jullie. Deze pagina is alleen beschikbaar voor jullie groep en is bedoeld ter ondersteuning bij de workshop. Hieronder vind je drie voorbereidingssuggesties. Zou je er eentje willen kiezen die je aanspreekt?

  1. Let de komende weken op welke kleine vooruitgang je boekt ten aanzien van iets dat belangrijk voor je is. Maak bijvoorbeeld drie keer per week een aantekening van die progressie. Neem je aantekeningen mee op 29 mei.
  2. Luister naar deze podcast over de zelfdeterminatietheorie of lees dit artikel (de podcast is een ingesproken versie van dat artikel)
  3. Voer op deze site in het zoekvenster een zoekterm in, zoals bijvoorbeeld groeimindset, motivatie, progressiegericht sturen, autonomie, zeven stappen, cirkeltechniek, conflictinterventies. Lees 1 van de artikelen die er verschijnen dat je aanspreekt en neem dat artikel mee op 29 mei.

Graag tot 29 mei!

Gwenda Schlundt Bodien (0629182949)

Over progressiegericht werken

Hier kun je beknopt lezen wat de progressiegerichte aanpak is.

Hier vind je mijn linkedin profiel.

Op deze site kun je je abonneren op de CPW nieuwsbrief (wekelijks, gratis)

Hier kun je boeken vinden over progressiegericht werken:

100 Progressiegerichte interventies
Hersenvitaminen, meer succes met de groeimindsetmix
Progressie door zelfcoaching (voor teams en individuen)
Progressiegesprekken
Creating Progress