Via deze link kun je feedback geven nav de training progressiegericht werken.

Hieronder vind je nog een paar linkjes en suggesties die aansluiten bij de tweede sessie:

Hieronder vind je zes suggesties die aansluiten bij de trainingssessie en die bedoeld zijn ter voorbereiding op sessie 2. Wil je er 3 kiezen om te doen?

  1. Zoek in de inhoudsopgave van Handboek Progressiegericht Coachen een onderwerp om iets over te lezen. Maak aantekeningen tijdens het lezen over wat voor jou bruikbaar lijkt.
  2. Via deze link kun je Podcasts over progressiegericht werken vinden, kies er een paar om te beluisteren
  3. Lees meer over enkele begrippen die belangrijk zijn in progressiegericht werken zoals mindset, de negativiteitsbias, het progressieprincipe, de kantelinterventiede plus achter de min zoeken, de cirkeltechniekprogressiegericht sturen, de psychologische basisbehoeften, en het motivatiecontinu├╝m.
  4. Bereid de komende weken eens een gesprek voor op een progressiegerichte manier. Loop daartoe door de inhoudsopgave van het boekje 100 Progressiegerichte interventies heen en kies een paar interventies die je wilt gaan benutten in je gesprek.
  5. Lees dit artikel over nee-zeggen.
  6. Luister en lees via deze linkjes over implementatie-intenties: podcast implementatie-intenties  en implementatie-intentie ontwerpen en lees dit stukje over Grijns na een lastig gesprek

Beste allemaal,

Wij verheugen ons erop jullie op 7 oktober te ontmoeten voor het eerste van twee dagdelen over progressiegericht werken. Tijdens het eerste dagdeel ligt de nadruk op het kennismaken met en uitproberen van de belangrijkste principes en technieken uit de progressiegerichte aanpak.

Wat kun je lezen?

Ben je nog niet zo bekend met progressiegericht werken? Dan is onze suggestie om even te grasduinen op de volgende twee websites en enkele artikelen die je met name aanspreken te lezen. (Om toegang tot alle artikelen op deze sites te krijgen is het nodig om je -gratis- te registreren. Er worden geen andere gegevens gevraagd dan je e-mailadres).

Wat kun je doen?

  1. Zou je een korte aantekening willen maken over iets wat je gelezen hebt op de sites en wat je met name interessant vindt. Wil je deze aantekening meenemen op 7 oktober?
  2. Let de komende dagen op waaraan je kunt merken dat je gesprekspartner tevreden is over het gesprek met jou. Maak een paar aantekeningen daarvan en neem die mee op 7 oktober.
  3. Laat je gedachten eens gaan over welke (kleine) progressie je de afgelopen weken hebt bereikt in iets dat je interessant en/of belangrijk vindt.

Onze linked-in profielen kun je hier vinden:

Gwenda Schlundt Bodien en Coert Visser