21 gratis exemplaren van Oplossingsgericht aan de slag

AANBOD GESLOTEN
In 2008 verscheen het boek Oplossingsgericht aan de slag. Een boek bedoeld voor professionals die de oplossingsgerichte aanpak goed in de vingers wilden leren krijgen. Momenteel ben ik bezig met een grondige herziening van het boek. Naast dat we het woord “oplossingsgericht” hebben vervangen door “progressiegericht” zijn er de afgelopen 5 jaren ook weer preciezere inzichten verworven, die een herziening van het boek rechtvaardigen. Maar…ik heb nog heel wat doosjes met boeken staan. En in elk doosje zitten 21 boeken. Dus: als je interesse hebt in een gratis exemplaar van Oplossingsgericht aan de Slag, stuur me dan een mailtje. Het email adres is gwendaschlundtbodien@kpnmail.nl De eerste 21 geinterresseerden ontvangen een gratis boek.9789079764013-140x215

Join the Conversation

7 Comments

 1. Wat een leuke actie om mensen mee blij te maken!
  Ik hoop dat ik nog op tijd ben.

  Hartelijke groet,
  Tineke Klok

 2. Hallo Gwenda,
  Ik heb heel veel aan het boek gehad – en nog. Mijn exemplaar is helemaal beduimeld en ik neem het vaak mee naar trainingen omdat mensen graag bruikbare boeken willen inzien. Ik hou mijn beduimelde exemplaar denk ik lekker zelf, maar ken genoeg mensen die ik een groot plezier met een verse zou doen!
  Veel succes met herschrijven, groeten, Paut

 3. Hoi, wat een leuke actie!
  Ik hoop ook dat ik nog op tijd ben!
  Ik zou het geweldig vinden een boek te ontvangen.
  Hartelijke groet
  Gesa Döringer

 4. Dag Gwenda,
  Studenten Bedrijfskunde MER vinden het prettig werken met de oplossingsgerichte methodiek. Dus als je exemplaren over hebt zijn ze meer dan welkom.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.